Excelsior Maassluis is er in geslaagd om in een zeer korte termijn een nieuwe hoofdtrainer te vinden voor de JO19-selectie. Vanaf het nieuwe seizoen zal Roy Brinkman verantwoordelijk zijn voor het hoogste jeugdteam van Excelsior Maassluis. De 29-jarige oefenmeester komt over van het tweede elftal van VV Capelle.

Ondanks zijn nog jonge leeftijd heeft de ambitieuze Brinkman al veel ervaring opgebouwd als trainer. Begonnen in de jeugdopleiding van FC Dordrecht maakte hij na enkele seizoenen de overstap naar VV Capelle waar hij alle hoogste jeugdselectieteams heeft getraind. Daarnaast was Brinkman twee seizoenen assistent-trainer van de hoofdmacht in de Derde Divisie en had hij de laatste twee seizoenen het tweede elftal van de club uit Capelle aan den IJssel onder zijn hoede als hoofdtrainer.

Excelsior Maassluis is blij dat het na het vertrek van Gino Ninaber naar ADO Den Haag snel heeft kunnen schakelen en Roy Brinkman als nieuwe hoofdtrainer van de JO19 heeft kunnen binnenhalen. De club heet Roy van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes!

Tekst: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub
Foto: Website VV Capelle