Ondanks interesse van diverse andere clubs heeft Daan Blij besloten om bij Excelsior Maassluis te blijven. De publiekslieveling, die dit seizoen met 10 treffers clubtopscorer is,  gaat zodoende na de zomer beginnen aan zijn vijfde seizoen bij de Tricolores.

Blij kwam in de zomer van 2015 over van Excelsior Rotterdam en had vooral in zijn eerste seizoen te maken met veel blessureleed. Inmiddels is de 25-jarige aanvaller weer helemaal fit en laat hij wekelijks zijn kwaliteiten zien in de Tweede Divisie.

De linkspoot is zelf is ook zeer content met de contractverlenging. ,,Ik ben blij om volgend jaar weer onderdeel te zijn van Excelsior Maassluis. Ik heb het erg naar me zin en voel veel waardering vanuit de club en mijn teamgenoten. Daarnaast is het ook mooi dat deze groep grotendeels bij elkaar zal blijven.”

Excelsior Maassluis is erg blij met het feit dat Daan óók het nieuwe seizoen in het shirt van Excelsior Maassluis zal spelen. Naast dat Daan over veel voetbalkwaliteiten beschikt is het ook nog eens een jongen die prima binnen de vereniging past en het naar eigen zeggen fantastisch naar zijn zin heeft. Kortom een win-win situatie.