Op dinsdag 16 april 2019 heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van de voorjaarscompetitie klaverjassen bij Excelsior Maassluis. Zoals reeds eerder vermeld, heeft Theo Botermans de eerste plaats bemachtigd en mag zich voorlopig de beste kaarter van 2019 noemen. Hans v/d Berg en Carel Schrik eindigden op gepaste afstand op de 2e en 3e plaats.

Op deze speciale avond waren gelukkig bijna alle deelnemers present. Een ieder
die minstens 7 maal had meegespeeld, ontving zijn prijs. Na de gebruikelijk zomerstop kan een ieder zich revancheren in de najaarscompetitie en een poging
wagen om de begeerde titel te bemachtigen.

Op deze speciale avond had de organisatie bedacht dat iedere deelnemer als winnaar naar huis kon gaan en een ieder kreeg dan ook een doos eieren en een paasstol mee. Tijdens een mooie toespraak door Hans v/d Berg werd Emmy voor de bewezen bardiensten in de bloemetjes gezet, waarna alle kaarters samen tevens een leuke verrassing hadden voor de organisatoren.

We blijven nog een paar weken actief, zodat u nog steeds welkom bent om een gezellig avondje te komen kaarten. We starten op dinsdagavond om 19.30 uur in de kantine van Excelsior Maassluis en de kosten bedragen slechts € 3.- Tot ziens.