SINDS 1918

Piet Boogaart (103) overleden

//Piet Boogaart (103) overleden

Piet Boogaart (103) overleden

Dinsdag 3 juni ontvingen wij het bericht dat onze “oudste supporter” Piet Boogaart is overleden.
Piet is 103 geworden!

Vorig jaar werd Piet nog door Excelsior M in het zonnetje gezet vanwege zijn 80 jarig lidmaatschap. Een record in de geschiedenis van Excelsior M.
Piet maakte in 1938 zijn debuut in het eerste elftal van Excelsior M in een wedstrijd tegen Maasland. Een wedstrijd waar Piet volgens eigen zeggen voor het eerst te maken kreeg met een “rotschop”.

Na jarenlang in het eerste elftal te hebben gespeeld vervulde Piet meerdere vrijwilligerstaken bij de club. Zo was hij nauw betrokken bij de aanbouw van de kantine en sloeg daarvoor zelfs de eerste paal. Maar vooral was hij een fervent supporter van Excelsior M.

Tot twee jaar geleden bracht Ab van Dijk, onze ere-voorzitter, Piet naar elke thuiswedstrijd van zijn zo geliefde Excelsior M en werd hij verwend door Ria de Koeijer en Kuhn Pleijsier. De aanwezige pers en bestuursleden vermaakten zich kostelijk met de verhalen van Piet.

Zijn gezondheidssituatie ging echter dermate achteruit dat we Piet niet meer zo vaak op ons complex mochten verwelkomen. De laatste keer dat Piet zijn Excelsior M zag acteren was in november 2013. Zijn aanwezigheid en het feit dat hij op dat moment zijn 80 jarig lidmaatschap mocht beleven was aanleiding voor een klein feestje dat ook bij de media niet onopgemerkt bleef. Van RegioRijnmondvoetbal.nl ontving hij  een reusachtige taart die hij samen met zijn medebewoners heeft opgepeuzeld.

Met Piet Bogaart verliest Excelsior M een icoon uit de clubgeschiedenis!

2017-11-17T18:52:07+00:003 juni 2014|Overleden Tricolores|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!