30 maart 2022

Inschrijving BUD Holland Penaltybokaal gestart!

Supportersvereniging Tricolore gaat een mooie traditie in ere herstellen. Vanaf dit jaar zal op Goede Vrijdag 15 april het Penaltybokaal 2022 plaatsvinden voor alle jeugd van O8 t/m O14. Schrijf je dus snel in en plaats je voor de finale!

Hoe werkt het Penaltybokaal?

Het Penaltybokaal wordt afgewerkt in 3 leeftijdscategorieën (O13-14, O11-12, O8-9-10). Alle deelnemers moeten 5 penalty's nemen op een groot doel met echte keepers. Van elke leeftijdscategorie zullen de 3 kids met de meest gescoorde penalty's doorgaan naar de finale. Als meerdere kinderen hetzelfde aantal penalty's hebben gescoord, zal ter plekke nog een halve finale volgen om te bepalen wie de 3 finalisten worden.

Uiteindelijk zal in de finale gestreden worden om de grote bokaal die de winnaar uiteraard een jaar mee naar huis mag nemen!

De tijden zijn als volgt:

11.00 uur • JO8-9-10
12.00 uur • JO11-12
13.00 uur • JO13-14

Wanneer is de finale?

Traditiegetrouw zullen de finales van het BUD Holland Penaltybokaal plaatsvinden in de rust van een wedstrijd van het eerste elftal. Welke wedstrijd dit zal worden zal later bekend worden gemaakt. Zo kunnen we checken of de finalisten ook allemaal aanwezig kunnen zijn om op jacht te gaan na een van de grote bokalen.

Wanneer kan ik inschrijven?

Dat kan nu direct. Vul het formulier hieronder in en verzeker je van een plekje in de voorronde van de BUD Holland Penaltybokaal. Wij verzoeken iedereen om zich in te schrijven vóór zaterdag 9 april.

Bedankt voor je aanmelding! Houd de berichten in de gaten.
Er is iets misgegaan met de aanmelding. Probeer het nog eens.