Gepubliceerd Op: 11 september 2022

Overtuigende overwinning voor Onder 21 op FC Dordrecht

11 september 2022

Excelsior Maassluis Onder 21 heeft zich na de nipte nederlaag van vorige week tegen SC Cambuur (2-1) op een overtuigende manier weten te herpakken. In de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht Onder 21 speelde het een prima wedstrijd en stond er na afloop een meer dan verdiende 3-0 eindstand op het scorebord.

Nadat de wedstrijd langzaam op gang kwam en de beide ploegen aan het aftasten waren, trok Excelsior Maassluis het initiatief naar zich toe Dit resulteerde aan het einde van de eerste helft in de openingstreffer. Sem Klaassen zette de ploeg van trainer Steye Jacobs op voorsprong door een voorzet van Emian Semedo met het hoofd tot doelpunt te promoveren.

Ook na de thee waren de Tricolores de bovenliggende partij en was het in de 69e minuut opnieuw Klaassen die met het hoofd de voorsprong verdubbelde. In de slotfase werd de wedstrijd definitief beslist door Bas Adriaansen. Hij werkte een perfect genomen vrije trap van Ilano Silva Timas binnen.

Volgende week staat er weer een prachtige affiche op het programma want dan komt sc Heerenveen op bezoek op Sportpark Dijkpolder. De aftrap van dit duel tegen het beloftenteam van deze gerenommeerde profclub is om 11.30 uur.