SINDS 1918

Oud-jeugdspelers geselecteerd voor Nederlands Elftal

//Oud-jeugdspelers geselecteerd voor Nederlands Elftal

Oud-jeugdspelers geselecteerd voor Nederlands Elftal

Evan Rottier en Jeremy Udenhout, twee oud-spelers uit de Jeugdopleiding van Excelsior M, zijn opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Beide spelers maakte enkele seizoenen geleden de overstap naar een BVO en ontwikkelen zich, getuige deze uitnodigingen, nog steeds erg goed binnen hun nieuwe club.

Evan Rottier speelt bij ADO Den Haag en komt momenteel uit in de JO16. Hij is opgeroepen voor Oranje O16 en verblijft momenteel in Portugal waar er oefenwedstrijden worden afgewerkt tegen Duitsland, Portugal en Italie.

Jeremy Udenhout vertrok net als Evan als 1e jaars C-speler bij Excelsior Maassluis. Na één seizoen SC Feyenoord speelt Jeremy momenteel bij Sparta Rotterdam in de JO15. Daar ontwikkelt hij zich zo goed dat hij nu is opgeroepen voor Oranje O15. Komende week vertrekt Jeremy richting Bologna waar er een oefeninterland tegen Italië op het programma staat.

Excelsior M is erg trots op het feit dat deze twee talenten, die na een aantal jaren in de Jeugdopleiding van Excelsior M te hebben gespeeld, zich nog steeds enorm door ontwikkelen bij hun huidige club. Wij wensen Evan en Jeremy dan ook heel veel succes bij hun club en Oranje.

2018-02-07T21:36:22+00:007 februari 2018|Nieuws|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!