Excelsior Maassluis en Stephan Kruithof zijn overeengekomen om nog minimaal één seizoen met elkaar door te gaan. De 27-jarige middenvelder zal zodoende na de zomer beginnen aan zijn 8e seizoen bij de Tricolores. Kruithof is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de vaste gezichten van Excelsior Maassluis.

Kruithof speelt sinds 2013 bij Excelsior Maassluis en is inmiddels niet meer weg te denken bij de club. Naast speler is de geboren Dordtenaar ook penningmeester van de supportersvereniging. Dat Excelsior Maassluis en Kruithof met elkaar doorgaan lag dus ook voor de hand. Zo vindt de speler zelf ook. ,,Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij de club, ga volgend seizoen mijn achtste seizoen in en daar ben ik heel blij mee.”

Excelsior Maassluis is zeer content met het verlengen van wederom een speler die al lange tijd bij de club speelt en inmiddels wordt gezien als een clubjongen.

Selectie 2020-2021 tot nu toe:
Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg, Kevin Dercks, Jamie den Hartog, Daan Blij, Gabri Urbanus (TOGB), Redouan Omar Ouali, Giovanni da Fonseca, Sekou Sylla, Robin van der Ende, Stephan Kruithof.

Tekst: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub
Foto: Excelsior Maassluis Media/Harry Noordhof