Op het zon overgoten sportpark Dijkpolder, mochten de mini’s vandaag weer de wei in. Zij begonnen vandaag op het mooie hoofdveld van Excelsior M. Omdat het alweer even geleden was begon trainer Olav met het aan elkaar voorstellen. Er had zich zelfs een nieuwe mini gemeld. Helaas mochten zijn ouders niet het complex op, omdat de ouders, broertjes en zusjes vanwege het coronavirus niet het complex op mochten. Jammer want zo konden zij Jean zijn eerste voetbalkunsten niet van dichtbij waarnemen.

Maar we hopen op betere tijden. Het is het belangrijkste dat we gezond blijven en ons daarom streng aan de maatregelen houden. Na de gebruikelijke beginners oefeningen volgde de pauze en werd er vanwege die zelfde maatregelen uit eigen bidons gedronken.

Na de pauze werd er onderling partij gedaan. Na de partij gingen de mannen voldaan weer naar huis en kijken al uit naar volgende week. Deze training was mogelijk door de ouders: Olav, Kazhwan, Jane en Paul en trainer Thijs. Er was ook nog een verassing de jongens werden ook getraind door de keeper van het eerste Jean-Paul van Leeuwen.

Allemaal bedankt voor de hulp en tot volgende week.

De rijdende reporter
Willem van Ravens