Het is Excelsior Maassluis wederom gelukt om een speler langer aan zich te binden. Afgelopen maandag kwamen Kevin Dercks en de vereniging eruit om het contract van de middenvelder met twee seizoenen te verlengen. Met het aanblijven van Dercks staat het totaal aantal spelers dat heeft aangegeven ook volgend seizoen speler te zijn bij Excelsior Maassluis op tien.

Kevin Dercks (24) is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij Excelsior Maassluis waarin hij onder andere het kampioenschap in de Topklasse en Landskampioenschap bij de amateurs meemaakte.

De inwoner van Rotterdam voelt zich vereerd dat zijn contract met twee seizoenen is verlengd. ”Het is een blijk van waardering dat de club voor twee seizoenen wilde verlengen met me. Daarnaast heb ik het ook gigantisch naar mijn zin op de club en krijg ik ook genoeg ruimte om mij op maatschappelijk gebied te ontwikkelen.”

Excelsior Maassluis is uiteraard ook erg content dat wederom een speler die al langere tijd bij de club speelt zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd. Zodoende zal er de komende seizoenen een herkenbaar team op het veld blijven staan. Iets wat we als club graag willen.