Gepubliceerd Op: 12 februari 2022

Onder 21 zegeviert bij Quick Boys en ziet promotie dichtbij komen

12 februari 2022

Dankzij een overwinning op bezoek bij Quick Boys is Excelsior Maassluis Onder 21 nog slechts één wedstrijd verwijderd van promotie. De formatie van trainer Steye Jacobs was op Sportpark Nieuw Zuid met 0-2 te sterk en kan over twee weken in eigen huis het karwei afmaken tegen Koninklijke HFC.

Bram Wennekers zette Excelsior Maassluis Onder 21 in Katwijk aan Zee na 36 minuten op voorsprong na een assist van Jorn Ringelberg. In de tweede helft bleef deze stand lange tijd op het scorebord staan maar besliste invaller Tygo Suisse in de slotfase alsnog de wedstrijd door de 0-2 te maken.

Over twee weken speelt Excelsior Maassluis Onder 21 de laatste wedstrijd van deze competitie in eigen huis tegen Koninklijke HFC. De aftrap van dit belangrijke duel is om 12.00 uur op Sportpark Dijkpolder.