Excelsior Maassluis Onder 21 bereidt zich voor op een seizoen in de nieuwe Onder 21-competitie. De ploeg die dit seizoen onder leiding staat van hoofdtrainer Ivan Divkovic en assistent-trainer Paul Verboom heeft inmiddels diverse oefenwedstrijden achter te rug. Afgelopen zaterdag versloeg het team zelfs de hoofdmacht van Rijsoord, dat uitkomt in de zaterdag-Hoofdklasse.

Nadat eerder in de voorbereiding al werd gewonnen van Alexandria’66 1 (2-1) en Charlois Onder 23 (16-0) werd ditmaal Rijsoord 1 met 4-3 verslagen. Voor de ploeg van Divkovic waren Kaylan Muis (2x), O’Brean Cronie en Amin Amghar trefzeker. Volgende week speelt Onder 21 de laatste wedstrijd van de oefencampagne tegen Spartaan’20 Onder 21 waarna¬†op zaterdag 5 september de eerste competitiewedstrijd op het programma staat en Hollandia Onder 21 naar Sportpark Dijkpolder komt.

Het nieuwe seizoen zit overigens vol mooie wedstrijden voor het beloftenteam van Excelsior Maassluis. Zo zullen de Tricolores onder andere spelen tegen de Onder 21-teams van profclubs SC Cambuur, FC Dordrecht, FC Eindhoven, MVV en Telstar. Ook treft de ploeg topamateurs als Quick Boys, Westlandia, De Treffers, Be Quick 1887 en Koninklijke HFC.