Gepubliceerd Op: 3 april 2022

Onder 21 verrast koploper SC Cambuur en wint met 2-0

3 april 2022

Excelsior Maassluis Onder 21 heeft zaterdagmiddag wederom een knappe overwinning uit het vuur weten te slepen.  In de thuiswedstrijd met koploper SC Cambuur wisten de talenten van hoofdtrainer Steye Jacobs met 2-0 te winnen. In de eerste helft zette Juan José Lorenzo de Tricolores op voorsprong. In de tweede helft werd de eindstand bepaald via een eigen doelpunt van de Friezen.

Dankzij de overwinning op SC Cambuur gaat Excelsior Maassluis Onder 21 op dit moment als promovendus aan de leiding in Divisie 3. Twee weken geleden werd er ook al gewonnen van een ander beloftenteam waarbij het eerste elftal in de Eredivisie speelt, namelijk Fortuna Sittard. Volgende week gaat Excelsior Maassluis Onder 21 op bezoek bij AFC in Amsterdam.

Mikail de Brito Ramos
Voorafgaand aan de wedstrijd met SC Cambuur werd Onder 21-speler Mikail de Brito Ramos door de spelersgroep en technische staf in het zonnetje gezet. De aanvaller scheurde enkele weken geleden zijn kruisbanden af en zal daarom langdurig uit de roulatie zijn. Hij ontving een prachtige teamfoto.