Gepubliceerd Op: 23 oktober 2021

Onder 21 leidt nederlaag bij koploper SC Cambuur Onder 21

23 oktober 2021

Op bezoek bij koploper SC Cambuur Onder 21 heeft Excelsior Maassluis Onder 21 afgelopen zaterdag haar tweede nederlaag van het seizoen moeten incasseren.  In Leeuwarden keek de ploeg van trainer Steye Jacobs bij rust al tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft werd de eindstand uiteindelijk op 3-0 bepaald.

''In de eerste helft hadden we te veel ontzag voor SC Cambuur en speelden we te afwachtend", analyseerde Jacobs het duel met de Friezen. "Na rust toonden we meer lef en druk op helft van SC Cambuur wat resulteerde in een prima tweede helft. Een kwartier voor tijd kregen we via een counter uiteindelijk de 3-0 om ons oren en was de wedstrijd definitief gespeeld."

Komende zaterdag speelt Excelsior Maassluis Onder 21 wederom een uitwedstrijd. De Tricolores reizen af naar Groesbeek voor de ontmoeting met De Treffers Onder 21. Op Sportpark Zuid wordt er om 13.00 uur afgetrapt.

Lees hier alle uitslagen van zaterdag 23 oktober.