12 september 2021

Onder 21 boekt overwinning op MVV Maastricht

Nadat op de eerste speeldag Telstar al met 5-1 werd verslagen heeft Excelsior Maassluis Onder 21 ook haar tweede competitiewedstrijd in winst omgezet. Op bezoek bij MVV in Maastricht won de ploeg van oefenmeester Steye Jacobs met 1-0.

Matchwinnaar werd Makail de Brito Ramos. De speler die vorig seizoen nog uitkwam voor Excelsior Maassluis Onder 19 schoot de Tricolores al na drie minuten op voorsprong, wat uiteindelijk ook het enige en dus winnende doelpunt bleek te zijn. Door de twee overwinningen, beide tegen Betaald Voetbal Organisaties, staat Excelsior Maassluis Onder 21 op een gedeelde eerste plaats in de Onder 21-competitie.

Aanstaande zaterdag staat er wederom een wedstrijd tegen een profclub op het programma. Dan is om 12.00 uur FC Eindhoven Onder 21 te gast op sportpark Dijkpolder. Het duel begint om 12.00 uur op het hoofdveld.

Lees hier alle uitslagen van zaterdag 11 september.

SSC Consolidation verzorgt lunchpakketten
SSC - gevestigd in Rotterdam Hoogvliet - is een bedrijf wat het transport verzorgt van goederen van derden over land, zee en door de lucht, daaronder begrepen het in opdracht importeren en exporteren van deze goederen alsmede beheeractiviteiten.

Het team van de Onder 21 is enorm verheugd met het feit dat ze een lunch aangeboden krijgen bij de uitwedstrijden die met een bus gaan. Bij terugkomst van de gewonnen uitwedstrijd tegen MVV Maastricht poseerde het team met de vlag van het bedrijf voor de spelersbus .