Gepubliceerd Op: 28 augustus 2021

Onder 21 begint competitie met grote overwinning

28 augustus 2021

Voor Excelsior Maassluis Onder 21 leverde de eerste competitiewedstrijd direct drie punten op. De formatie van trainer Steye Jacobs moest het in eigen huis opnemen tegen Telstar en won overtuigend met 5-1.

Sem Klaassen opende na een half uur spelen de score namens de Tricolores. In de tweede helft kwam de doelpuntenmachine helemaal op gang. Eerst verzilverde Dean Zandbergen een strafschop en mocht Bas Adriaanse ditzelfde kunstje ruim tien minuten later nog eens doen: 3-0. Hierna kwam Telstar terug tot 3-1 maar was het slotakkoord voor Excelsior Maassluis. Serginio Bell en Tygo Suisse zorgden voor de uiteindelijke 5-1 eindstand.

Over twee weken staat de volgende competitiewedstrijd voor Excelsior Maassluis Onder 21 op het programma. Dan reist de ploeg af naar Maastricht voor het treffen met MVV. De aftrap in Stadion De Geusselt is die middag om 13.00 uur.