14 november 2021

Onder 19 op drempel van kampioenschap na zevenklapper tegen UDI´19

Excelsior Maassluis Onder 19 is bezig aan een ongekend goed seizoen. De ploeg van trainer Aden Mohamed won in Divisie 1 - B al haar wedstrijden en staat dan ook overtuigend bovenaan de ranglijst. Na de 7-0 overwinning van afgelopen zaterdag op UDI'19/CSU kunnen de Tricolores komende zaterdag al kampioen worden.

De titel kan volgende week gevierd worden op bezoek bij Westlandia, waar Excelsior Maassluis Onder 19 vanaf 15.00 uur de degens zal kruisen met de Naaldwijkse leeftijdsgenoten. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zal dit echter wel zonder publiek plaatsvinden.|

Afgelopen zaterdag toonde Onder 19 maar weer eens aan in een absolute topvorm te verkeren. De thuiswedstrijd tegen hekkensluiter UDI'19/CSU werd er met liefst 7-0 gewonnen dankzij treffers van Rens Sandell (2 ), Preston Dullaard, Max Edelaar, Ilyass el Massoudi en Denzell Mounir.

Stichting Jarige Job
Sinds zaterdag prijkt er - in samenwerking met Koter Kado - op de warming-up shirts van Onder 19 het logo van Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! Meer informatie is te vinden op de website: www.stichtingjarigejob.nl.

Lees hier alle uitslagen van zaterdag 13 november.