10 januari 2022

Nino van den Beemt twee seizoenen langer bij Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis en Nino van den Beemt hebben besloten om nog minimaal twee seizoenen aan elkaar verbonden te blijven. De 26-jarige middenvelder is momenteel bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Dijkpolder en zal nu tot medio 2024 onder contract staan bij de Tricolores.

Na veel ervaring opgedaan te hebben bij Excelsior Rotterdam en SC Cambuur stapte Van den Beemt in de zomer van 2019 over vanuit het profvoetbal naar Excelsior Maassluis. Daar vond de middenvelder al snel zijn draait en kan hij veelvuldig op speeltijd rekenen bij hoofdtrainer Dogan Corneille. Onlangs was Van den Beemt nog zeer belangrijk in de bekerwedstrijd tegen FC Emmen met een sublieme assist op doelpuntenmaker Bram Wennekers.

Voor Van den Beemt was een verlening van zijn contract geen moeilijke beslissing. “Ik voel vanuit iedereen binnen de club vertrouwen en veel waardering. Ik kan Excelsior Maassluis het beste omschrijven als een warme familieclub en wil hier graag mijn steentje aan blijven bijdragen. Daarnaast beschikken we over een hecht team waarin ook nog veel potentie en rek zit.”

Niels Redert, Technisch Manager van Excelsior Maassluis, is blij dat na Gabri Urbanus opnieuw een sterkhouder tot medio 2024 is vastgelegd. "Nino heeft de afgelopen seizoenen zowel binnen als buiten het veld laten zien een echte meerwaarde te zijn voor de club. Met zijn ervaring uit het betaald voetbal voegt hij bovendien iets extra's toe aan de selectie."