Vorige week zondag vond in de Wethouder Smithal in Maassluis het Nieuwjaarstoernooi 2019 plaats voor alle teams van O8 tot en met O15. Net als het een weekje eerder gespeelde toernooi voor O17 en O19 was het toernooi ook voor deze groepen een groot succes! Het aanwezige publiek werd getrakteerd op mooie goals, acties, maar bovenal heel veel plezier…

Op de vroege zondagmorgen mochten de talenten van O14 en O15 het spits afbijten. Dat het vroege tijdstip geen probleem was bleek wel uit de opkomst. Vijf volledige zaalvoetbalteams streden de eerste uren om de winst en eeuwige roem. Vanaf 11:00 uur was het de beurt aan de teams van O12 en O13. Ook hier streden de ploegen Tiki Taka, Ballie Pattas, Panna Masters, Akka 3000 en de Fifa Boys om de uiteindelijke eindoverwinning.

In de middag moest een van de teams van naam verwisselen. De Fifa Boys werden namelijk omgetoverd door de Fifa Boys & Girls. Bij het toernooi van O10 en O11 deden natuurlijk ook de meiden van MO11 mee! De laatste uren van de middag waren gereserveerd voor de allerkleinsten van O8 en O9. Ook bij deze groepen straalde het plezier van de (vermoeide) gezichten af.

Al met al kijken we terug op een geweldige dag vol zaalvoetbal. Er is geen betere manier om de tweede seizoenshelft te beginnen!

Natuurlijk willen we alle vrijwilligers erg bedanken voor hun inzet! Tot volgend jaar!

Oja, bekijk ook nog even de foto’s hieronder 😉