Om alles rondom de jeugd dit seizoen goed te kunnen regelen is de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe organisatie voor de onderbouw (t/m O13). Met trots kunnen we melden dat inmiddels een heel nieuwe jeugdcommissie voor de onderbouw geïnstalleerd is. De vervolgstap is om dit ook voor de bovenbouw (t/m O19) te realiseren.

Iedere leeftijdscategorie krijgt een eigen coördinator. Dit is in principe het vaste aanspreekpunt voor een leider en eventueel ook voor ouders. De coördinator verzorgt het contact tussen de verschillende commissies binnen de club en de spelers/ouders. Alle coördinatoren vallen onder een hoofd-coördinator die, indien nodig, met het hoofdbestuur in contact komt.

Op dit moment wordt ook de laatste hand gelegd aan het Jeugd Jaarboek. Alle spelers van de Mini’s t/m O13 gaan dit boek binnen nu en een week ontvangen. In het Jeugd Jaarboek staat alle informatie over trainingen, wedstrijden, afspraken en alle activiteiten die we gaan organiseren dit seizoen.

Het centrale doel van de nieuwe jeugdcommissie is om alle kinderen met veel plezier bij Excelsior Maassluis te laten voetballen. Aandacht voor alle teams is hierbij erg belangrijk, zowel in als buiten het veld. Daarom vinden we het ook erg leuk dat alle teams van O8 t/m O13 binnenkort de uitnodiging krijgen voor het Herfstkamp (+overnachting)!

Ben je nu al benieuwd wie er in de nieuwe jeugdcommissie zitten? Bekijk dan het organogram hieronder.

 

Organogram Jeugdcommissie