SINDS 1918

Nieuwe leden business club

//Nieuwe leden business club

Nieuwe leden business club

Afgelopen weekend verwelkomde de Business Club opnieuw drie nieuwe leden. We stellen ze hieronder aan u voor:

Robert Jan de Rek, partner Mazars Rotterdam. Mazars, het bedrijf met een vestiging in Rotterdam is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belasting – en juridisch advies en consultancy. Ook onze club maakt gebruik van hun diensten (controle jaarcijfers). Bekijk de site van dit bedrijf en vooral die van de man die samen met onze club een zilver contract tekende voor de tijd van voorlopig drie jaar.

Theo Kleijweg, directeur/eigenaar van TK-Boiler uit Den Hoorn. Ook voor dit bedrijf is een kijkje op de site meer dan interessant. Verder is Theo de vader van Tobias, A -selectie speler van onze hoofdmacht. Theo bedankt voor het vertrouwen en voor het tekenen van een brons gekleurd contract.

Marja Grootscholten. Zij beheert in Maasluis een kapsalon. Hartstikke leuk natuurlijk dat deze onderneemster met een kapsalon voor man & vrouw op de Vlasserij onze businessclub gebruikt voor HAAR specialisatie. Ben u nog op zoek naar een hairstyliste? Marja bellen: 0622632700. Marja tekende een bronzen contract.

Foto 1: Robert jan de Rek, partner Mazars Rotterdam

 

Foto 2: Theo Kleijweg. Directeur/eigenaar van TK-Boiler uit Den Hoorn

Foto 3: Dames- en herenkapster Marja Grootscholten

2017-11-22T17:21:07+00:0022 november 2017|Businessclub|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!