Milton Klooster zal ook het nieuwe seizoen speler van Excelsior Maassluis zijn. De snelle buitenspeler is bezig aan zijn eerste seizoen bij de A-selectie en stond tot nu toe 13 keer binnen de lijnen in het team van oefenmeester Dogan Corneille.

Als E-pupil speelde Milton, samen met zijn tweelingbroer Rodney, al eerder twee seizoenen bij Excelsior Maassluis. In een geweldig seizoen, waarin als hoogtepunt het kampioenschap met E1 werd gevierd, werden beide jongens gescout door Feyenoord en doorliep Milton de gehele jeugdopleiding van de Rotterdammers. Via diverse andere clubs keerde Milton afgelopen zomer terug bij de club waar het voor hem allemaal begon.

Excelsior Maassluis is blij dat ook Milton heeft aangegeven het nieuwe seizoen bij de club te zullen blijven. Milton is een voorbeeld van een speler die via Excelsior Maassluis de overstap maakte naar het Betaalde Voetbal en uiteindelijk weer terug keerde op het oude nest. Hier zijn we als club erg blij mee.

Selectie 2020-2021 tot nu toe:
Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg, Kevin Dercks, Jamie den Hartog, Daan Blij, Gabri Urbanus (TOGB), Redouan Omar Ouali, Giovanni da Fonseca, Sekou Sylla, Robin van der Ende, Stephan Kruithof, Jeremy Moreno, Milton Klooster.

Tekst: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub
Foto: Excelsior Maassluis Media/Harry Noordhof