17 maart 2021

Geen schoolvoetbal? Neem een vriendje of vriendinnetje mee!

Door de coronaregels gaat in Maassluis het schoolvoetbaltoernooi van 2021 niet door. En dat is erg jammer, want wat is er nu leuker dan eindelijk eens samen te voetballen met of tegen je vriendjes of vriendinnetjes. Gelukkig heeft Excelsior Maassluis hier een oplossing voor!

Alle jeugdleden van Excelsior Maassluis krijgen namelijk de kans om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Gewoon naar de training of een van de andere activiteiten! Zo kunnen jullie ondanks dat het schoolvoetbal niet doorgaat toch nog een paar keer samen spelen. Het maakt hierbij niet uit of je vriendje of vriendinnetje al op voetbal zit, of nog nooit tegen een bal heeft getrapt.

Om goed in te kunnen schatten wanneer we je vriendje of vriendinnetje moeten uitnodigen, willen we wel graag wat van hem of haar weten. Vul daarom snel het formulier hieronder in. Dan proberen wij zo snel mogelijk een inschatting te maken en nodigen we jouw gast uit voor een van de activiteiten.

Heb je een vraag, of wil je misschien meer vriendjes meenemen? Stuur dan even een e-mail naar activiteiten@excelsior-m.nl.

Gegevens jeugdspeler Excelsior Maassluis

Gegevens vriendje/ vriendinnetje

Bedankt voor het opgeven. We nodigen je gast z.s.m. uit!
Er is iets fout gegaan, probeer het a.u.b. nog eens.