25 november 2021

Maasland Schoonmaakbedrijf en Alfa Accountants treden toe tot Businessclub

Maasland Alfa

De nieuwe ontwikkelingen omtrent die weerbarstige pandemie weerhoudt de bedrijven in en om Maassluis gelukkig niet om als nieuw lid toe te treden tot de weer gestaag groeiende Businessclub van Excelsior Maassluis. Na de wedstrijd tegen Jong Sparta zetten twee prachtige bedrijven hun handtekening onder een nieuw sponsorcontract.

Dhr. Stanley Klop, directeur/eigenaar van Maasland Schoonmaakbedrijf tekende een bronzen contract voor voorlopig de eerste drie jaren en met evenzoveel trots kan gemeld worden dat het grote financiële kantoor uit Naaldwijk, Alfa Accountants & Adviseurs, door middel van een handtekening van Hans de Leeuw (onze voorzitter) ook voorlopig voor de komende drie jaren aan onze club verbonden is. Een contract met een dikke zilveren rand.

Maasland Schoonmaakbedrijf

Sinds 1992 staat Schoonmaakbedrijf Maasland garant voor een frisse werkplek. Het familiebedrijf prijst zich gelukkig met een vaste ploeg enthousiaste, nette en betrouwbare medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw pand, indien gewenst na kantooruren, wordt schoongemaakt. Zo kunnen uw werknemers de volgende dag weer in een frisse en opgeruimde omgeving aan de slag. Het is prettiger en veiliger werken in een schone omgeving. Schoonmaakbedrijf Maasland is servicegericht en kan snel schakelen, zodat aan al uw wensen kan worden voldaan.

Maasland Schoonmaakdiensten

Alfa Accountants & Adviseurs

Alfa Accountants & Adviseurs voelt zich sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weet als geen ander wat er speelt in de wereld van de klanten. Ze willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek. Alfa wil de resultaten van agro- en mkb-ondernemers optimaliseren en langetermijnwaarde creëren. Dat doen ze door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Alfa Accountants en Adviseurs

Businessclub-voorzitter Peter Hobert, op de foto met beide nieuwe sponsoren, en de gehele businessclub wensen beide bedrijven een zeer succesvolle en bovenal gezellige tijd in ons midden.