SINDS 1918

LET OP: Een aantal leden moet nog een pasfoto leveren voor in Sportlink

//LET OP: Een aantal leden moet nog een pasfoto leveren voor in Sportlink

LET OP: Een aantal leden moet nog een pasfoto leveren voor in Sportlink

Ondanks dat er dit seizoen niet meer met de fysieke spelerspassen wordt gewerkt maar met een wedstrijd app, dient iedere speler van 10 jaar of ouder een pasfoto te hebben in Sportlink. Onderstaand vindt u een lijst met spelers waar de pasfoto momenteel nog van ontbreekt. Het is mogelijk dat men voorheen wel een pasfoto heeft ingeleverd tbv de spelerspas, echter heeft de KNVB aan ons doorgegeven dat zij vanaf heden geen pasfoto’s uit hun bestand zullen uploaden naar sportlink. Wat er nu niet is komt er ook niet meer, mits wij actie ondernemen.

Wij begrijpen dat het op korte termijn niet mogelijk is deze aantallen pasfoto’s boven water te krijgen voor komende zaterdag en adviseren de leden op onderstaande lijst in ieder geval een geldig legitimatie bewijs mee te nemen as. zaterdag. De kans is aanwezig dat u (of uw kind) zonder pasfoto in Sportlink niet kan spelen. U kunt uw pasfoto mailen naar ledenadministratie@excelsior-m.nl.

Voor de nieuwe wedstrijd app van de KNVB dient men ook een e-mailadres te hebben in Sportlink. Dit e-mailadres moet overeenkomen met het adres waarmee men zich aanmeldt in deze app. Zonder een e-mailadres kan men dus geen gebruik maken van de sportlink app. Daarom onderstaand ook een overzicht van spelers die momenteel geen enkel e-mailadres in Sportlink hebben staan. Dit is minder urgent dan de pasfoto’s maar volledigheidshalve toch bijgevoegd. U kunt uw e-mailadres mailen naar ledenadministratie@excelsior-m.nl.

2017-11-17T16:27:53+00:0030 augustus 2017|Nieuws|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!