Op vrijdag 1 maart 2019 organiseert SportsGen in samenwerking met Sparta Rotterdam een Talentendag bij Excelsior Maassluis. Net als vorig jaar beleef je een fantastische voetbaldag waarbij je heel veel wedstrijdjes speelt en ook nog eens kans maakt om gescout te worden.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling). Je speelt een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt, je maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en je wordt bekeken en beoordeeld door scouts van Sparta Rotterdam. Je krijgt de kans om jouw droom te verwezenlijken: gescout worden door de Kasteelclub of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie!

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Zuid-Holland’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 (2011, 2012 en 2013), Onder 11 (2009 en 2010) en Onder 13 (2007 en 2008). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen AZ, Liverpool en Borussia Dortmund.

De kosten voor deelname aan de Talentendag zijn €26,50. Voor meer informatie kun je kijken bij JongerOranje.nl.

Schrijf je direct in!

 

Let op! De Jonger Oranje Talentendag wordt georganiseerd door Sparta Rotterdam en SportsGen, NIET door Excelsior Maassluis! Voor vragen kun je contact opnemen met Jonger Oranje.

Jonger Oranje 2019