29 januari 2022

‘Jongen van de club’ Redouan Omar Ouali tekent bij

De selectie van Excelsior Maassluis voor het seizoen 2022-2023 gaat steeds meer vorm krijgen. Na de vele eerdere verlengingen sluit nu ook 'jongen van de club' Redouan Omar Ouali zich aan bij dat rijtje. De 23-jarige technisch vaardige speler, die al sinds de jongste jeugd op Sportpark Dijkpolder actief is, zal zodoende tot medio 2023 vastliggen bij de Tricolores.

Nadat de afgelopen seizoenen diverse routiniers met een Excelsior Maassluis-achtergrond hebben besloten te stoppen met voetballen, behoort onder andere Omar Ouali nu tot een van de bekende gezichten van de hoofdmacht. Bovendien is hij mede door zijn technische hoogstandjes een echte publiekslieveling geworden bij het Maassluise publiek. Dit seizoen was de linkspoot al goed voor liefst vijf assists in competitieverband.

"Het maakt mij erg trots dat ik al heel mijn leven voor Excelsior Maassluis mag uitkomen", zegt Omar Ouali. "Ik heb het nog steeds erg goed naar mijn zin bij de club en het is mooi om te zien dat we beschikken over een enorm talentvol en gretig team waar veel potentie in zit. Ook het vertrouwen wat ik vanuit de technische staf krijg doet me erg goed."

"Redouan is in korte tijd uitgegroeid tot een van de smaakmakers van ons eerste elftal en bovendien een perfect voorbeeld voor iedere jeugdspeler van Excelsior Maassluis", zegt Technisch Manager Niels Redert. "We zijn dan ook trots dat dit eigen jeugdexponent nog mimimaal een seizoen langer op Sportpark Dijkpolder blijft."