Jong Excelsior Maassluis heeft de overwinning van vorige week in de topper tegen Barendrecht (2-1) geen goed vervolg kunnen geven. De formatie van Kevin Vink en Ron Carli liet in de uitwedstrijd tegen RVVH 2 dure punten liggen en keerde met slechts één punt terug naar Maassluis.

Het beloftenteam kwam tegen RVVH nog wel op een 0-1 voorsprong via Emir Dervisevic. In de tweede helft kreeg de thuisploeg een strafschop en werd Xavi Vriesde door een tweede gele kaart vanwege hands met rood van het veld gestuurd.  Keeper Danny Netten stopte vervolgens de strafschop maar kon even later niet voorkomen dat de Ridderkerkers alsnog langszij kwamen (1-1). Ondanks dat er nog genoeg kansen kwamen eindigde het treffen onbeslist.

Door het gelijkspel is Quick Boys twee punten ingelopen op Jong Excelsior Maassluis. De voorsprong bedraagt nog drie punten in het voordeel van de Tricolores. Op zaterdag 9 maart staat de volgende competitiewedstrijd op het programma. Dan zal er worden afgereisd naar FC ‘s-Gravenzande 2. Aanvang van dit duel tegen de ploeg van oud-Excelsior Maassluis speler en trainer Sieme Zijm is om 12.15 uur.