Op bezoek in Gouda heeft Jong Excelsior Maassluis de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen Jodan Boys 2 met 4-2 gewonnen. Door dit resultaat blijft Excelsior M koploper van de reserve Hoofdklasse en staat het op dit moment twee punten voor op Barendrecht 2, de tegenstander die volgende week naar Sportpark Dijkpolder komt.

De ploeg van Kevin Vink en Ron Carli kon op bezoek bij Jodan Boys 2 al in de eerste helft een goede basis leggen voor de latere overwinning. Reilly Bakboord en Amir Dervisevic zorgde voor de 0-2 ruststand.

Na rust wisten de Tricolores zelfs uit te lopen naar een riante 0-4 voorsprong door treffers van Joel Meijnckens en Guylain Gillet. De uitslag had nog hoger uit kunnen vallen maar doordat de ploeg dit na liet wist de thuisploeg nog terug te komen tot 2-4. De overwinning kwam echter nooit in gevaar.

Aankomende zaterdag speelt koploper Jong Excelsior Maassluis de topper tegen rechtstreekse concurrent Barendrecht 2. De wedstrijd begint om 11.30 uur op Sportpark Dijkpolder.