Excelsior M jeugdspeler Joël Gill’ard zal na de zomer de overstap maken naar de Jeugdopleiding van Feyenoord. Joël heeft zich de afgelopen jaren spectaculair ontwikkeld en dat is niet onopgemerkt gebleven. Feyenoord nodigde hem uit voor een stageperiode en heeft hierin een positieve indruk gemaakt op de huidige Landskampioen van Nederland. Komend seizoen mag Joel dus deel uitmaken van Feyenoord onder 14.

Dit seizoen speelt Joël in de onder 13 van Excelsior Maassluis dat op dit moment met een ruime voorsprong bovenaan staat in de competitie. De atletische centrale verdediger/linksback heeft met zijn ploeg pas 7 tegentreffers geïncasseerd dit jaar. Niemand lijkt de ploeg te kunnen stoppen op de weg naar het kampioenschap. Joël is vooral opgevallen door zijn goede trap, snelheid en kracht.

Excelsior Maassluis is erg trots dat er opnieuw een speler de stap maakt naar een profclub. Wij wensen Joël veel succes en plezier bij zijn nieuwe club en hopen hem nog vaak bij Excelsior Maassluis te zullen zien.