Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat Jim Bell is overleden. De in Motherwell geboren Schot was ruim 40 jaar lid van onze vereniging en de vader van Ian, speler van veteranen 1 en Andrew, die inmiddels geen actief lid meer is van onze vereniging. Velen zullen zich Jim herinneren als de man die nimmer alleen op het complex van Excelsior M verscheen. Altijd was hij in het gezelschap van zijn trouwe hond.

Jim was in zijn actieve periode een gedreven voetballer en altijd op zoek naar de individuele actie, dit soms tot wanhoop van zijn medespelers. Zijn manier van coachen was memorabel. In half Schots/half Nederlands was hij in woord en gebaar nauw betrokken bij het spelletje.

In de afgelopen jaren was Jim minder frequent aanwezig op ons complex maar nadat zijn kleinzoon actief werd voor Excelsior M was hij weer wat vaker op ons complex te vinden.Jim voelde zich al enige tijd niet fit maar wist dit voor de omgeving goed verborgen te houden.

Zijn plotselinge overlijden heeft familie en vrienden dan ook volledig verrast.

Er is op vrijdag 8 maart a.s. van 19.00 – 19.45 uur gelegenheid de familie te condoleren in het rouwcentrum van de Algemene Begraafplaats,  Willem de Zwijgerstraat te Maassluis. De rouwdienst en uitvaart vinden plaats op zaterdag 9 maart a.s. vanaf 10.30 uur in de Schotse Kerk, Schiedamsevest 121 te Rotterdam.

Excelsior M wil via deze weg haar condoleances overbrengen en wenst familie en vrienden veel sterkte in het dragen van dit grote verlies.