Naast de overstap van eerste elftalspelers Milan van Ewijk (ADO Den Haag), Tobias Kleijweg (Excelsior Rotterdam) en JO19-trainer Gino Ninaber (ADO Den Haag O12) zullen ook diverse jeugdspelers het nieuwe seizoen de overstap naar een Betaald Voetbal Organisatie gaan maken.

Kaylan Muis
Pas kort geleden werd bekend dat Kaylan Muis (foto links) na de zomer voor Sparta Rotterdam O19 zal spelen. Kaylan heeft – samen met zijn teamgenoten van JO17-1 – een goed seizoen gedraaid in de 2e divisie waarna hij de laatste wedstrijden van het seizoen werd overgeheveld naar de JO19-1. Ook hier deed de linkspoot het erg goed en dat viel Sparta Rotterdam ook op. Daarnaast maakte hij in een oefenwedstrijd ook zijn officieuze debuut in de hoofdmacht. Het nieuwe seizoen zal Kaylan – die al 12 jaar bij Excelsior Maassluis speelt – aansluiten bij de O19 van de Kasteelclub.

Dailon do Rosario en Eternal Baron
Vanuit de JO19-1 zal Dailon do Rosario (foto midden) de overstap naar NAC Breda O19 maken. De aanvaller heeft het afgelopen seizoen een goede indruk achtergelaten bij het team van Gino Ninaber en heeft zodoende een transfer naar Breda verdiend. Ook Eternal Baron (foto rechts) speelt het nieuwe seizoen voor een Betaald Voetbal Organisatie. Eternal speelde afgelopen seizoen zijn wedstrijden in JO13-1 terwijl hij eigenlijk nog een O11-speler was. Ook tussen de ”grote” jongens deed Eternal het uitstekend waardoor de snelle aanvaller na de zomerstop voor Sparta Rotterdam O12 zal uitkomen.

Excelsior Maassluis is trots dat wederom diverse spelers vanuit de jeugdopleiding de stap naar een Betaald Voetbal Organisatie zullen zetten. De club wenst alle spelers heel veel succes bij hun nieuwe club.

Tekst: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub