Wederom hebben twee spelers aangegeven ook volgend seizoen het shirt van Excelsior Maassluis te zullen dragen. Ditmaal betreft het Giovanni da Fonseca en Redouan Omar Ouali. Beide talenten hebben deze zomer de overstap vanuit Jong Excelsior M naar de hoofdmacht gemaakt en kwamen al diverse keren in actie voor de ploeg van trainer Dogan Corneille.

Redouan Omar Ouali (20) speelt al zijn gehele leven voor Excelsior Maassluis en zag zijn goede ontwikkeling deze zomer beloond worden met een plek in de selectie. De technisch vaardige speler stond tot nu toe vijf wedstrijden in de basis en viel twee keer in.

”Excelsior Maassluis is al sinds klein af aan mijn club en heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik voel me goed in de groep en kan het met iedereen prima vinden. Mijn eerste seizoen in de selectie ervaar ik als zeer leerzaam en ben blij dat ik al diverse keren in de basisopstelling heb mogen staan.”

Ook een andere talent in de selectie Giovanni da Fonseca (20) zal bij de Tricolores blijven. Da Fonseca bewandelde dezelfde weg als Omar Ouali. De middenvelder bekroonde een geweldig debuut in en tegen Katwijk met een schitterend doelpunt. Daarna kwam de inwoner van Rotterdam nog tien wedstrijden in actie.

”In kan me bij Excelsior Maassluis goed ontwikkelen als voetballer. De sfeer binnen de selectie is uitstekend waardoor ik het heel erg naar mijn zin heb.” ligt Da Fonseca zijn besluit om langer bij Excelsior Maassluis te blijven toe.

Excelsior Maassluis is erg blij met het feit dat wederom twee talentvolle spelers langer bij de club zullen blijven. Zowel Redouan als Giovanni komen vanuit de eigen jeugd, maakten vanuit de JO19-1 de stap naar Jong Excelsior Maassluis en kwamen nadat ze dit seizoen voor het eerst bij de selectie zaten al meerdere keren in actie bij de hoofdmacht. Zij fungeren dus als goed voorbeeld voor ambitieuze (jeugd)spelers.

Blijvers:
Vincent van den Berg (2021), Daan Smith (2021). Jean-Paul van Leeuwen (2021), Kevin Dercks (2021), Tobias Kleijweg (2020), Jeremy Moreno (2020), Jamie den Hartog (2020), Sekou Sylla (2020), Robin van der Ende (2020), Stephan Kruithof (2020), Giovanni da Fonseca (2020) en Redouan Omar Ouali (2020).

Vertrekkers:
Dean van Ooijen (Westlandia/winterstop) en Sefa Kurt (Rijnsburgse Boys).

Stoppers:
Niels Redert en Hamit Alptekin (per direct)