Excelsior Maassluis organiseert ook in 2018 weer het Rood-Wit-Blauw Mannendiner.

In de voorgaande 5 edities organiseerden we dit diner steevast rond de oprichtingsdatum van 1 juni maar door de vele festiviteiten in het kader van ons 100-jarig bestaan, hebben we al in een vroeg stadium besloten het Rood-Wit-Blauw Mannendiner uit te stellen en over de zomervakantie heen te tillen. U bent al eerder geïnformeerd over de datum en de locatie…

Save the date: Vrijdag 12 oktober 2018 (week na de Furieade)

Locatie

We zijn bijzonder verheugd dit diner te mogen organiseren op een Toplocatie in Maassluis. Hotel Maassluis (het voormalig Sanofi pand) is onze gastheer voor deze editie. Op dit moment is men druk bezig om het mooie pand te verbouwen en om te toveren in een tophotel met alle voorzieningen van dien.

Het belooft een mooie avond te worden. We laten ons culinair verwennen en genieten van het entertainment. Alle reden om er (weer) bij te zijn!

Het rood-wit-blauw mannendiner is bestemd voor mannen die een “Excelsior M hart” hebben en behoren tot de categorie:

  • Minimaal 10 jaar lid van Excelsior M
  • Lidmaatschap Businesclub Excelsior Maassluis
  • Ereleden en leden van verdienste
  • Vrienden van Excelsior M
  • Bestuur en oud bestuursleden
  • Selectiespelers
  • Genodigden

Er kunnen maximaal 150 personen aan het diner deelnemen.

Graag verwelkomen wij u ook (weer) bij deze editie.

De kosten voor deelname bedragen € 120 p.p.

U krijgt daarvoor een exclusief diner, entertainment en uiteraard zijn uw drankjes inbegrepen. (Let op: er wordt geen buitenlands gedestilleerd geschonken!)

Het kledingvoorschrift is “tenue de ville” en natuurlijk draagt u een Excelsior M stropdas. U wordt nadrukkelijk verzocht zich aan dit kledingvoorschrift te houden!

In de hoop u op vrijdag 12 oktober a.s. te mogen begroeten,

Met vriendelijke groet, mede namens het organiserend comité,

Arie van der Ende  

Inschrijven als Particulier
Inschrijven als Bedrijf

 

Je kunt je als particulier individueel inschrijven voor het diner. Voor bedrijven hebben we speciale sponsortafels voor 6, 8 en 10 personen. U kunt dan uw eigen relaties uitnodigen. Maak hierboven een keuze…