Zoals eerder al werd aangekondigd vindt het Rood-Wit-Blauwe Mannendiner dit jaar weer, zoals u gewend bent, in de maand juni plaats. Om precies te zijn op

Vrijdag 14 juni 2019

Locatie

We zijn bijzonder verheugd dit diner te mogen organiseren bij een trouwe sponsor van Excelsior Maassluis, te weten Beachclub Royal in Hoek van Holland. Een schitterende locatie, zeker als het zonnetje lekker schijnt. Daarom zullen we in deze editie enigszins afwijken van het traditionele diner zoals u dat in de afgelopen jaren gewend ben. Laat u verrassen en zorg dat u erbij bent!

Voor wie?

Het Rood-Wit-Blauw Mannendiner is bestemd voor mannen die een “Excelsior Maassluis hart” hebben en behoren tot de categorie:

  • Lidmaatschap van Excelsior Maassluis
  • Lidmaatschap Businessclub Excelsior Maassluis
  • Ereleden en leden van verdienste van Excelsior Maassluis
  • Vrienden van Excelsior Maassluis
  • Bestuur en oud bestuursleden van Excelsior Maassluis
  • Selectiespelers van Excelsior Maassluis
  • Genodigden

Praktische informatie

Er kunnen maximaal 150 personen aan het diner deelnemen, dus schrijf je snel in! (VOL=VOL)

De kosten voor deelname bedragen € 125 per persoon (incl BTW). U krijgt daarvoor een compleet verzorgde avond met een uitgebreid BBQ-buffet, entertainment en uiteraard zijn uw drankjes (Hollands receptie-assortiment) bij de prijs inbegrepen. Let op: geen buitenlands gedistilleerde dranken.

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van vervoer van en naar de locatie. De bus staat voor u klaar op de parkeerplaats aan de Lavendelstraat. Uiteraard wordt u na afloop weer terug naar Maassluis gebracht. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u gebruik wenst te maken van het busvervoer.

Het kledingvoorschrift is weer “tenue de ville” en natuurlijk draagt u een Excelsior Maassluis stropdas. U wordt nadrukkelijk verzocht zich aan dit kledingvoorschrift te houden!

In de hoop u op vrijdag 14 juni a.s. te mogen begroeten,

Met vriendelijke groet, mede namens het organiserend comité,

Arie van der Ende  

Inschrijven als Particulier
Inschrijven als Bedrijf