28 maart 2022

Inschrijving Jeugdkamp 2022 voor O8 t/m O13 gestart!

Na het succes van de voorgaande jaren zal ook dit jaar het Excelsior Maassluis jeugdkamp worden georganiseerd. Alle jeugdspelers van O8 t/m O13 kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het jeugdkamp dat plaatsvindt van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni 2022. Net als de afgelopen edities zullen we afreizen naar het Brabantse Alphen.

Een spooktocht, samen EK-wedstrijden kijken en natuurlijk de Bonte Avond. Het is zomaar een greep uit het volle, maar bovenal leuke programma dat de kinderen vorig jaar kregen voorgeschoteld. Natuurlijk zorgt de organisatie ervoor dat het programma ook dit jaar weer bomvol leuke activiteiten zit. Schrijf je daarom vandaag nog in! Want vol=vol!

Wat zijn de kosten voor het kamp?

Per kind wordt een ouderbijdrage gevraagd van €55. Dit bedrag is in principe inclusief vervoer, huisvesting, kosten voor alle activiteiten en eten en drinken.

De ouderbijdrage hoeft niet direct bij het aanmelden betaald te worden. Later volgt meer informatie hierover…

Wanneer kan ik mijn kind inschrijven?

Nu direct! De inschrijving voor het Jeugdkamp 2022 is geopend. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol! Heb je vragen of opmerkingen over het jeugdkamp? Stel deze dan gerust aan de coördinator.

Bedankt voor je aanmelding! Houd de berichten in de gaten.
Er is iets misgegaan met de aanmelding. Probeer het nog eens.