SINDS 1918

Herfstkamp 2017 JO8-JO9

//Herfstkamp 2017 JO8-JO9

Herfstkamp 2017 JO8-JO9

Het laatste herfstkamp voor de JO8-JO9 dateerde alweer van 6 jaar geleden dus het was weer hoog tijd dat het weer een keer georganiseerd werd. Jorrit de Koeijer nam het initiatief en met 24 getalenteerde voetballers kon dit tweedaagse kamp niet mislukken. Het was een geweldig kamp met prima weer en bomvolle activiteiten.

Onder de supervisie van de kookmoeders kregen de spelers eerst heerlijke patatjes met de daarbij horende hapjes. Daarna volgde een “herfst kwizz”. De kwizz bestond uit 30 vragen en deze waren niet alleen voetbal gerelateerd. En wat wisten de spelers veel. Wie de president van Amerika is tot de prinsesjes van Nederland.

Na de “herfst kwizz” volgde de dropping. Met theedoeken om hun ogen en zaklantaarns in hun handen werden de jongens gedropt in Maassluis en moesten ze de weg terugvinden naar Excelsior. En dat heeft Maassluis geweten. Na een uur kwam de eerste groep binnen met spierpijn waarna groep twee en drie volgde. Bij deze willen we tante Sandra nog bedanken voor haar gastvrijheid.

Na de dropping was het “bedtijd”.  De spelers sliepen met zijn allen gezellig in de kantine en dat was natuurlijk één groot feest. De “verboden” zakken snoep werden verstopt en wie het laatste woord had had gewonnen. Na een paar keer optreden van de enthousiaste vrijwilligers sliepen ze allemaal voor 1 uur.

Om 8 uur was iedereen wakker en kregen ze een heerlijk ontbijt voorgeschoteld van de kookmoeders. Dat hadden de spelers wel nodig, want er stonden veel verschillende voetbal activiteiten op het programma. Van een individuele 4×4 toernooi tot een voetbalplein waarbij de deelnemers verschillende onderdelen moesten doen.

Helaas was het om 3 uur het einde van dit geweldige herfstkamp en konden de jongens weer opgehaald worden. Hopelijk gaat dit een jaarlijks terugkerend kamp worden. Het was één groot feest.

Nogmaals bedankt voor alle enthousiaste vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Bekijk hieronder de aftermovie : https://vimeo.com/239108008

2017-11-17T16:24:48+00:0020 oktober 2017|Nieuws|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!