18 oktober 2021

Koop nu uw loten voor de Grote Clubactie 2021 en steun onze club!

Dankzij de inzet van vele jeugdleden is de Grote Clubactie een groot succes geweest afgelopen jaren! In 2019 is dankzij hen € 2050,70 opgehaald en in 2020 zelfs € 2690,50. Wij zijn echt super trots op de inzet van de kids en het resultaat! Natuurlijk hebben we de inzet van de jeugdleden afgelopen jaren graag willen belonen met iets leuks en/of iets lekkers. Corona heeft de ideeën die er waren helaas in de weg gestaan. Maar…. Wat in het vat zit verzuurt niet!

Opnieuw zijn dit jaar veel jeugdleden enthousiast aan de slag met de verkoop van loten van de Grote Clubactie 2021. Echt fantastisch! Er zijn op dit moment alléén online al 809 loten verkocht! Verkoop van loten kan zowel via een persoonlijke QR code (online) als door een papieren lot in te vullen uit het boekje dat de jeugdleden hebben gekregen.

Een lot kost € 3,00 en daarvan gaat 80% naar Excelsior Maassluis. Ieder verkocht lot levert onze club dus € 2,40 op. De opbrengst wordt gebruikt voor jeugdactiviteiten, onder andere voor het Excelsior Maassluis Zomerkamp!

Wij zijn heel benieuwd hoeveel loten dit jaar door onze jeugdleden verkocht zullen worden! Het is geweldig om te zien hoe zij zich inzetten voor hun club! Als we het record van 2020 willen verbreken, dan moeten we in minimaal 1122 loten verkopen. Gave uitdaging toch?!

Is er nog een boekje nodig of zijn er andere vragen, laat het gerust weten via een WhatsApp-berichtje (0622930081). Tussen 14 en 21 november 2021 moeten alle loten uit de boekjes handmatig verwerkt worden door ons. Zorg dus dat de boekjes op tijd in de schatkisten zitten. Deze schatkisten staan in de kantine. Als een lot niet op tijd geregistreerd kan worden door ons, dan kan de koper ook geen prijzen winnen!

Zet ‘m op allemaal en heel veel succes!

Jessica van der Stelt en Nancy Klijn

Coördinatoren Grote Clubactie

Steun Excelsior Maassluis met een lot!

1. Ga naar de pagina van de Grote Club Actie
2. Kies hoeveel loten u wilt kopen.
3. Kies bij Zoek op Club voor Excelsior Maassluis.
4. Vul uw gegevens in en VERSTUUR!

Van ieder lot gaat €2,40 naar onze club!