13 september 2021

Gezocht! Hulp bij wedstrijdverslagen en social media

De communicatie rondom het eerste elftal van onze vereniging is de laatste jaren enorm geprofessionaliseerd. Nu is het tijd om ook de volgende stap te zetten. Excelsior Maassluis heeft immers nog zoveel meer moois te bieden. Om ook alle andere geledingen van onze club vaker in de spotlights te zetten zijn we op zoek naar een aantal enthousiastelingen.

Wedstrijdverslagen jeugd en senioren (wekelijks 0,5 tot 1 uur)

Waar de meeste communicatie tegenwoordig online en via Whatsapp-groepen verloopt, had je bij Excelsior Maassluis vroeger Het Weeknieuws. In dit boekje, dat iedere week op de deurmat van alle leden viel, waren onder andere de wedstrijdverslagen een enorm populaire rubriek. Met het verdwijnen van het Weeknieuws verdwenen ook de wedstrijdverslagen van het toneel. En wat jammer is dat eigenlijk, want nu leest niemand meer over de doelpuntenmachine van JO18, de doelpuntrijke wedstrijdjes van JO8-5 of de wekelijkse blunders van Leo uit het zesde. Daarom willen we zo snel mogelijk de wedstrijdverslagen wekelijks laten terugkeren op onze website! Daarom zoeken we iemand die ons wil helpen bij het plaatsen van deze verslagen. Hopelijk kunnen we onze leden snel weer verblijden met een heleboel leuke wedstrijdverslagen!

Wat houdt het precies in?
Voor het plaatsen van de wedstrijdverslagen is géén kennis van websites etc. nodig. Affiniteit met een computer, e-mail is voldoende. Het ziet er als volgt uit:

  1. Leiders of ouders sturen hun wedstrijdverslag iedere week naar verslagen@excelsior-m.nl.
  2. Je kopieert alle wedstrijdverslagen vanuit de e-mails naar één pagina.
  3. Deze pagina wordt iedere maandag op de website gepubliceerd.

Uiteraard leggen we je alles rustig uit en helpen we de eerste keren mee!

Social Media berichten (bijvoorbeeld 1 post per week)

Een (amateur)voetbalclub als Excelsior Maassluis heeft heel veel verhalen te vertellen. Op dit moment merken we dat veel van deze momenten onze website of social mediakanalen niet halen. Daarom zijn we op zoek naar ouders of andere mensen die het leuk vinden om af en toe iets leuks te posten over onze club. Zoals een grappig verhaal of gewoon een mooie foto. Zo zien we regelmatig vaders of moeders met een fotocamera langs onze velden. Hoe leuk zou het zijn als zij zelf wat beelden op onze online kanalen zouden kunnen delen.

Wat houdt het precies in?

  1. We geven je toegang tot de online kanalen van Excelsior Maassluis (Instagram en Facebook).
  2. Als je iets leuk ziet maak je een berichtje met een foto en deel je deze op de clubkanalen.

Wil je meer weten over bovenstaande zaken of ben je misschien wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jorrit de Koeijer via communicatie@excelsior-m.nl of 06-29130742.