Naast de uitreiking van de Nees Pellikaan Award werd afgelopen zaterdag óók de Gary Slok Award uitgereikt. Deze prijs, welke in het leven is geroepen ter nagedachtenis aan Gary Slok, is voor de jeugdkeeper die zich het afgelopen seizoen het best heeft ontwikkeld.

De winnaar van het seizoen 2017-2018 is Thijmen van den Bos geworden. Thijmen speelt momenteel in de JO11-1 en is al sinds de F-pupillen keeper bij Excelsior Maassluis. Thijmen heeft zich de afgelopen seizoenen erg goed ontwikkeld als keeper, stuurt zijn team al goed aan en weet met mooie reddingen zijn team vaak op de been te houden.

Wij feliciteren Thijmen van harte met deze mooie onderscheiding en wensen hem veel succes!

GARY SLOK

Talent is niet altijd aangeboren, maar met hard werken, doorgaan, positivisme, enthousiasme, beleefdheid en eerlijkheid kun je ver komen. Gary heeft het bewezen en hij zou het altijd blijven bewijzen. Hij is een voorbeeld voor alle jeugdige scholieren en voetballers. Op het jeugdcomplex van PSV staat geschreven. ”Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt”. Het harde werken van Gary werd beloond met een stage bij datzelfde PSV.

Op donderdag 17 juli 2014 kwam Gary en zijn moeder Petra om het leven bij de vliegramp met het noodlottige toestel MH17. Hij werd 16 jaar.

Ter nagedachtenis, om omdat Gary voor onze club een symbool is voor doorzettingsvermogen en positiviteit, wordt ieder jaar de Gary Slok Award uitgereikt aan de jeugdkeeper die zich in dat seizoen het best heeft ontwikkeld.