8 maart 2022

Flinke upgrade voor de kantine

Wie de afgelopen week in de kantine van Excelsior Maassluis is geweest moet zijn opgevallen dat er veel veranderd is. Dankzij de inzet van een aantal lokale ondernemers en enthousiaste vrijwilligers heeft de kantine een ware metamorfose ondergaan. Kom het zelf zien a.s. zaterdag en bereid je voor op een gezellige derde helft!

Nieuwe bar

De traditionele bar is doorgetrokken tot één lange bar. Het gedeelte van de warme en koude dranken valt zo samen met het gedeelte van de snacks. Met de toevoeging van zowel een koude als een warme vitrine kunnen we bovendien het assortiment aanpassen. In het kader van de 'Gezonde keuken' is het vanaf heden ook mogelijk om fruit als gezond tussendoortje te kopen. Ook zijn er 3 nieuwe koffiemachines, waardoor we iedereen een heerlijk vers gemalen bakje koffie kunnen bieden.

Nieuw interieur

De tafels met beelden van de rijke Excelsior-historie hebben plaats gemaakt voor mooie houten tafels. Er is gekozen voor een mix van hoge en lagere tafels met daaromheen zwarte krukken en stoelen. Op de muren pronkt ons mooie clublogo en hangen 2 grote televisies op een met kunstgras bedekte wand. Op die manier kunnen we ook in de derde helft genieten van mooie (inter)nationale voetbalwedstrijden. De overige muren zijn voorzien van een verse verflaag waardoor het geheel een compleet andere uitstraling heeft gekregen.

Grote dank aan vrijwilligers en sponsoren

De upgrade van de kantine kon niet worden gerealiseerd zonder het enthousiasme en de inzet van een groep lokale ondernemers en vrijwilligers. Natuurlijk zijn wij hen als Excelsior Maassluis enorm dankbaar voor alle inspanningen. We hopen dat iedereen veel gezellige momenten zal hebben in onze kantine.

Graag willen wij de Vrienden van Excelsior M en de volgende bedrijven enorm bedanken:

Knaap Horeca
Rabobank