Excelsior Maassluis zal in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd tegen Jong FC Volendam een extra oefenwedstrijd afwerken. Op dinsdag 20 augustus spelen de Tricolores op eigen veld tegen zondag-hoofdklasser Leonidas. De wedstrijd op sportpark Dijkpolder begint om 20.00 uur.

Thuiswedstrijden tegen SC Feyenoord en Westlandia
Op zaterdag 27 juli staat de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Dan reist de ploeg van hoofdtrainer Dogan Corneille af naar Goes. Enkele dagen later zullen de Tricolores op haar eigen vernieuwde hoofdveld spelen tegen het SC Feyenoord van oud-speler en trainer Raymond Frehé. Op zaterdag 10 augustus staat er een thuiswedstrijd op de rol tegen regioploeg Westlandia, dat speelt in de zondag Derde Divisie. Daarnaast speelt Excelsior Maassluis nog twee uitwedstrijden tegen OFC uit Oostzaan (zondag Derde Divisie) en Spijkenisse (zaterdag Hoofdklasse).

Geen voorronde KNVB Beker
Doordat Excelsior Maassluis afgelopen seizoen de 2e periodetitel – en later overigens ook nog de 3e periodetitel – wist te winnen zal het geen voorronde hoeven spelen voor de KNVB Beker. De Tricolores plaatste zich door de winst direct voor het hoofdtoernooi.

Tekst: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub