Excelsior Maassluis heeft de contracten van de medische staf rondom het eerste elftal verlengd met één jaar. Fysiotherapeut Paul Husslage en sportverzorger en coördinator Robert van den Broecke zijn zodoende tot de zomer van 2021 aan Excelsior Maassluis verbonden.

Husslage en Van den Broecke zijn al geruime tijd een zeer succesvol duo in de staf van de hoofdmacht. Husslage zal komend seizoen zijn zesde seizoen in gaan van zijn tweede periode als fysiotherapeut bij de club nadat hij in zijn eerste periode ook al 20 jaar onderdeel was van de medische staf. In het verleden was Paul tevens speler van het eerste elftal.

Dit gaat ook op voor Robert van den Broecke. De oud-doelman, die deel uitmaakte van het kampioensteam in 1990-1991, gaat het nieuwe seizoen beginnen aan zijn tiende seizoen als sportverzorger en coördinator van de medische staf.

‘Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de medische staf functioneert en blij dat we de goede samenwerking kunnen continueren’, zegt technisch manager Niels Redert.