Gepubliceerd Op: 16 oktober 2021

Excelsior Maassluis Onder 21 na een helft al klaar met ASV De Dijk

16 oktober 2021

Excelsior Maassluis Onder 21 heeft ook de thuiswedstrijd tegen ASV De Dijk weten te winnen. Op het eigen sportpark Dijkpolder had het team van oefenmeester Steye Jacobs aan een helft genoeg om de overwinning tegen de Amsterdammers veilig te stellen: 4-0.

In de eerste helft werden namelijk alle doelpunten van de middag gescoord.  Al na vier minuten spelen zette Ruben Soares de 1-0 op het scorebord. De overige drie treffers vielen in de slotfase van het eerste bedrijf. Remo de Vroege verdubbelde tien minuten voor het rustsignaal de marge. Dean Zandbergen en Mikail de Brito Ramos bepaalden de ruststand op 4-0. In de tweede helft zou er niet meer gescoord worden.

Door de overwinning blijft Excelsior Maassluis Onder 21 meedoen in de bovenste regionen van de Onder 21-competitie. Aanstaande zaterdag reizen de Tricolores af naar directe concurrent SC Cambuur. In Leeuwarden wordt er om 15.00 uur afgetrapt in het Cambuur Stadion.

Lees hier alle uitslagen van zaterdag 16 oktober.