De selectie van Excelsior Maassluis is zaterdag in de vroege ochtend vertrokken naar Spanje voor een 5-daags trainingskamp in Torremolinos. Al om 5.15 uur vlogen de Tricolores vanaf Schiphol richting Malaga waar er na een korte vlucht van ongeveer 2,5 uur voet op Spaanse bodem kon worden gezet.

De selectie werd door Michael Blonk (trainingkampen.nl) en Michel Feenstra (voetbalrotterdam.nl) bij de aankomsthal opgewacht waarna de reis per bus werd vervolgd richting hotel Cervantes. In dit vier sterren hotel zal Excelsior Maassluis de komende vijf dagen verblijven.

Doordat we al vroeg bij het hotel arriveerden was het nog even wachten tot ieders kamer gereed was. In de tussentijd werd er gebruik gemaakt van het ontbijt en genoten van het heerlijke weer.

Nadat uiteindelijk iedereen zijn kamer in kon werd na de lunch gang gezet richting Mijas. Daar werd de eerste van de in totaal twee trainingen van het trainingskamp afgewerkt. Onder ideale omstandigheden werd er ruim 1,5 uur getraind op 365 meter hoogte in een pittoresk stadionnetje.

Teruggekomen in het hotel had iedereen de tijd om zich klaar te maken voor het diner. De rest van de avond zal er ontspannen uitzien vanwege de reis die is gemaakt en met het oog op de wedstrijd van morgen tegen SteDoCo. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. Tussenstanden hiervan zijn te volgen via ons twitter-kanaal.

Videoreportage

Fotoreportage

Bekijk hier de foto’s