4 januari 2022

Excelsior Maassluis bedankt vrijwilligers

Bedankje vrijwilligers Excelsior Maassluis

Vlak voor de Kerst konden alle vrijwilligers van Excelsior Maassluis een bedankje ophalen voor hun inzet het afgelopen jaar. Sportverenigingen als Excelsior zijn voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en die liggen anno 2021 niet voor het oprapen.

"Daarom zijn we ook zo blij met ze," aldus een trotse voorzitter Hans de Leeuw. "Als je ziet hoe onze vrijwilligers het afgelopen jaar, ondanks alle corona perikelen, steeds weer de energie konden opbrengen om door te gaan. Daar kan ik alleen maar heel erg trots op zijn." De vrijwilligers kregen naast een kop chocolademelk en warme woorden een pakketje om tijdens de winterstop zichzelf eens lekker te verwennen. "Want dat hebben ze wel verdiend," volgens vrijwilligerscoördinatoren Diana en Paula. "Veel verenigingen zijn op zoek naar vrijwilligers. Dat is bij ons niet anders. Maar wij moeten ook de mensen die wél iets doen niet vergeten. Aan die waardering wordt soms wel eens voorbij gegaan, en dat is zonde, want juist deze mensen zijn goud waard voor de club."

De actie van Excelsior Maassluis viel samen met de actie 'Maassluis Bedankt'. Hierbij gaf de gemeente Maassluis vrijwilligers een cadeautje voor hun inzet. Voorzitter Hans de Leeuw: "Het is fijn om te zien dat ook de gemeente Maassluis de inzet van vrijwilligers waardeert. Namens iedereen van Excelsior Maassluis willen we de gemeente dan ook bedanken voor dit mooie initiatief."

Ben jij ook vrijwilliger, maar heb je jouw bedankje nog niet opgehaald? Stuur dan even een mail naar communicatie@excelsior-m.nl