Excelsior M heeft de laatste Supercup van het amateurvoetbal in de wacht gesleept.

Tegen bekerwinnaar v.v. Staphorst, uitkomend in de hoofdklasse zaterdag, werd een eenvoudige 4-0 overwinning geboekt. De doelpunten werden keurig over beide speelhelften verdeeld. Het klasse-verschil tussen beide ploegen was van dien aard dat de Tricolores eigenlijk nauwelijks in de problemen kwamen tegen de sympathieke ploeg uit het oosten des lands.

In het eerste kwartier ging het nog gelijk op maar na de openingstreffer van Kevin Dercks was het snel gedaan met het verzet van de mannen uit Staphorst. Adair Jesus Veiga Lopes besliste met een wonderschone treffer nog voor rust voor de beslissing (2-0).

In het tweede bedrijf was het Niels Redert die na goed voorbereidend werk van Adair voor de allesbeslissende 3-0 wist te zorgen. Kilian Berkhout was verantwoordelijk voor de 4-0.

Al met al een vrij eenvoudige overwinning voor de Tricolores die daarmee de 3e grote prijs in 2016 wisten binnen te slepen. De aller laatste Supercup voor amateurs prijkt nu voorgoed in te toch al goed gevulde prijzenkast van Excelsior M.

Complimenten aan de ploeg en aan de begeleiding van de landskampioen die zaterdag 13 augustus in de openingswedstrijd van de nieuwe competitie op Sportpark Dijkpolder VVSB tegemoet zullen treden. Die ploeg verraste in het afgelopen seizoen door de ½ finale te behalen in de KNVB beker. De wedstrijd begint om 18.00 uur. U bent van harte welkom.