SINDS 1918

Excelsior M voetbalplaatjes sparen bij Hoogvliet!

//Excelsior M voetbalplaatjes sparen bij Hoogvliet!

Excelsior M voetbalplaatjes sparen bij Hoogvliet!

Hoogvliet heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt wordt. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club iedereen mee te laten draaien in deze plaatjesactie: vrijwilligers, leden en begeleiders!
De droom van deze Excelsior M-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Excelsior M-leden zijn volgend voorjaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Maassluis. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden, vrijwilligers en begeleiders op de foto verschijnen. Hiertoe zal er een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is onderstaand schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!
Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.
Mis deze unieke kans niet!
Er wordt gefotografeerd op:
–          11 oktober woensdag middag
–          26 oktober donderdag middag en avond
–          28 oktober zaterdag ochtend
Je ontvangt binnenkort een persoonlijke uitnodiging.
Voor vragen 06-39482024
Petra Spaan

2017-11-17T16:26:43+00:0021 september 2017|Nieuws|
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze cookies. OK!