Komend seizoen gaat Excelsior Maassluis van start met Walking Football. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit van de grond te krijgen. De drijvende krachten achter dit plan zijn Dick van der Kooij en Egbert van de Worp.

Egbert is afgelopen voorjaar met het Nederlands Walking Football team naar het WK in Ierland geweest en dus een echte Walking Football topper. We kennen Egbert ook als de verzorger van onze hoofdmacht eind jaren 90 en begin 2000. Egbert is totaal 9 jaar actief geweest voor onze club.

Op 25 augustus de dag van “De Aftrap” zal er een demonstratiewedstrijd Walking Football gespeeld worden op ons complex. Het is de bedoeling om een aansprekend team te laten spelen tegen een Excelsior M All star team. Nadere informatie hierover volgt.

Ook een aantal praktische zaken als trainings- en wedstrijddagen, kleding en contributie worden nader uitgewerkt. Zodra we dit definitief vastgesteld hebben zullen we u daarover nader berichten.

Bent u nu al enthousiast en kunt u niet wachten totdat we gaan starten dan kunt u dit alvast kenbaar maken bij Dick van der Kooij door een mail te sturen naar: kooijtjes@kabelfoon.nl. Daarbij graag uw naam en leeftijd vermelden.