Excelsior M heeft ook de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding gewonnen. Op de open dag werd hoofdklasser HSV de Zuidvogels met 3-0 verslagen.

Excelsior M kwam vrij snel op 1-0. Vincent v.d. Berg was het eindstation van een vlot lopende aanval en tikte de bal keurig binnen. Ook de tweede treffer liet niet lang op zich wachten. Na ongeveer een half uur verschalkte Rachid Browne de keeper van Zuidvogels en was de voorsprong verdubbeld.

Excelsior M vergat vervolgens om de score verder uit te breiden. De ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk had een duidelijk overwicht maar wist dit niet om te zetten in doelpunten. Omdat Zuidvogels er weinig tegenover kon stellen veranderde er daarom lang niets aan de score. Een minuut voor tijd wist Smally Lake er echter toch nog 3-0 van te maken. Oog in oog met de keeper faalde hij niet en zo hield hij zijn doelpuntenreeks vol. Tot nu toe maakte hij in alle duels minimaal één doelpunt en dus heeft hij zijn visitekaartje in deze voorbereiding flink afgegeven.

Excelsior M sluit met deze zege de voorbereiding ongeslagen af en heeft daardoor het verwachtingspatroon van de buitenwacht flink verhoogd. Aanstaande woensdag zullen we voor het eerst zien wat deze goede voorbereiding waard is geweest. Dan komt FC Lisse op bezoek in de tweede voorronde van de KNVB beker.

We hopen u uiteraard dan weer te verwelkomen op Sportpark Dijkpolder voor dit mooie affiche. De wedstrijd begint om 20:00.